Danijela Martinović najavljuje novi album, a tu je i pjesma “Čovjek bez adrese”

“Čovjek bez adrese”, prva pjesma Danijele Martinović u kojoj se pojavljuje kao koautorica teksta i glazbe, dobila je i službeni video spot u režiji Darija Radusina.

Pjesmom i spotom “Čovjek bez adrese” Danijela najavljuje novi zvuk i novi studijski album koji će biti objavljen u suradnji Croatia Recordsa i Tonike.

Aktualna je i turneja “Neopisivo” koja se nastavlja promovirati po regiji u suradnji sa Zakladom “Hrvatska za djecu”. Novi je to koncept koji povezuje glazbu, poeziju i razmjenu snažne energije. Cilj ovakvog projekta je širiti humanost i kroz glazbeno druženje podsjetiti na one kojima je pomoć najpotrebnija, dotaknuti brojne živote te ih učiniti sretnijima.

“Ovo je moja duša unutra, moja duša koja je dobila svoju punoću i jako mi je drago čuti ovakve komentare, jer jedini smisao onog što radim je da dođem do ljudskog srca. Ovo stvarno podcrtava put kojim sam krenula, neki novi put, novi zvuk, nešto drugačije, nešto što sam kompletna ja. Možeš biti lažan, do nekog trenutka, ali onda to stane, mora proći, istina mora doći, to su viši zakoni” rekla je Danijela nakon premijere.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *