Još 16 studenata dobilo je stipendije Virovitičko-podravske županije

0
110

Iako je Virovitičko-podravska županija, raspisala natječaj za dodjelu 8 stipendija, odlukom župana Igora Androvića, stipendije su dobili svi oni koji su se javili na natječaj, a da su pritom ispunili potrebne uvjete (uspjeh na školovanju, socijalni status, deficitarna zanimanja, znanstveno-stručni i umjetnički rad studenta). Tako je ove godine, umjesto 8, stipendije dobilo 16 studenata s područja Virovitičko-podravske županije.

Na prigodnoj svečanosti, uz nazočnost, između ostalih virovitičko-podravskog župana Igora Androvića i pročelnice Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije Vesne Šerepac, studenti su potpisali ugovore za sljedećih 12 mjeseci. Stipendija će im iznositi 800,00 kuna mjesečno, a ugovore je stipendistima, u Velikoj vijećnici VPŽ, uručio župan Andrović.

Stipendije je dobilo 5 studenata prve, te 11 druge i viših godina studija. Od navedenog, najviše je novih stipendista iz medicine, njih petero. Inače, od 2002. godine do danas, Virovitičko-podravska županija je dodijelila 288 stipendija. (izvor: www.vpz.hr)

Komentiraj

Unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime