Jelena Rozga, Nina Badrić, Tonči Huljić i Lepa Brena najvavili nastup na MAC-u

Drugi po redu Music Awards Ceremony, pod službenim nazivom MAC 2020, održat će se 27. siječnja, najavljuju organizatori i producenti iz Skymusic-a. Događaj godine u glazbenom svijetu i ovoga puta bit će održan u Stark Areni, u kojoj ga je prošli put pratilo 15.000 ljudi.

i-oni-nastupaju-na-mac-u-zeljko-joksimovic-van-gog-i-karolina-potvrdili-dolazak-na-dodelu-muzickih-priznanja-objedinjeni_5c264891d7ef4

Kao što su organizatori i najavili nakon prve održane manifestacije, MAC će se ovoga puta proširiti. Novina ceremonije je to što će 2020. godine u njoj sudjelovati i Slovenija, pored HrvatskeSrbijeBosne i HercegovineSjeverne Makedonije i Crne Gore.

Ono što izdvaja Music Awards Ceremony od svih ostalih glazbenih manifestacija je činjenica da “spajanespojivo”, pa će se tako i ovoga puta na MAC-u čuti kako zvuci pop glazbe, tako i rocka, hip-hopa, narodne glazbe i trapa, najavljuju organizatori.

Emotivni nastup Jelene Rozge bio je jedan od najupečatljivijih na prvom MAC-u, a sa ceremonije je ponijela i priznanje za najbolju pop izvedbu ženskog izvođača po ocjeni publike za pjesmu “Uzmem koliko mi daš”. Nastupila je u pratnji Tončija Huljića, a 27. siječnja u Stark Areni Jelena Rozga će imati samostalan nastup, i ne krije uzbuđenje zbog ceremonije koja joj je ostala u najljepšem sjećanju.

“MAC je već prošle godine svojom premijerom pokazao da će to biti velika stvar. Radujem se što ću i ove godine bi dio dio jednog takvog produkcijski ozbiljnog spektakla. Pripremam sjajan nastup i jedva čekam 27. siječnja. Vidimo se u Stark Areni!”

Nina Badrić također je najavila svoj nastup na ovogodišnjem MAC-u. Osim nastupa na MAC-u, Nina je za 7. ožujka sljedeće godine najavila i veliki koncert u Areni Zagreb, pa njena nova balada „Ratujem s tugom“ predstavlja najljepši uvod u njena dva najveća nastupa 2020. godine.

image-151393

Glasanje za MAC je počelo! 
Na web stranici www.musicawardsceremony.com/glasanje objavljene su pjesme koje su za MAC priznanja nominirale radio postaje iz regije, a na vama je da svojim glasovima najboljim pjesmama osigurate pobjedu na manifestaciji Music Awards Ceremony 27. siječnja u Stark Areni u Beogradu.

Radio postaje iz Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Crne Gore i Hrvatske sudjelovale su u nominiranju pjesama za dodjelu MAC priznanja. Rukovodeći se svojim parametrima slušanosti i popularnosti pjesama i izvođača, radio postaje nominirale su pjesme i autore čija su djela najomiljenija i najpopularnija među slušateljima.

Više od 600 nominacija raspoređeno je u 17 kategorija i publika iz regije kao i iz cijelog svijeta, ima priliku glasati online za svoje favorite, a online glasanje je besplatno.

U nastavku pogledajte prošlogodišnji nastup Jelene Rozge na MAC-u.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *