Otvorena nova ambulanta u Čađavici

0
124

Godinu dana nakon što su započeli radovi otvorena je nova ambulanta Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije vrijedna 1.800.000,00 kuna, koja je izgrađena sredstvima Doma zdravlja VPŽ, Virovitičko-podravske županije i Općina Čađavica. Simbolično su je za mještane osam naselja koja gravitiraju Čađavici otvorili ravnatelj Doma zdravlja VPŽ Ivica Fotez, načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Prigodnu svečanost uveličali su saborski zastupnici Josip Đakić i Vesna Bedeković, zamjenici župana Marijo Klement i Darko Žužak, brojni načelnici općina s područja VPŽ, ravnatelji županijskih zdravstvenih institucija te pročelnici upravnih odjela Virovitičko-podravske županije.

Ravnatelj Doma zdravlja VPŽ Ivica Fotez, naglasio je kako je investitor bio Dom zdravlja VPŽ, ali bez svesrdne pomoći Virovitičko-podravske županije i Općine Čađavica, ovo se nikada ne bi moglo izgraditi. Ukupna vrijednost investicije iznosi oko 1.800.000,00 kuna, a radove je izvelo Građevinarstvo Horvat. U ovoj novoj ambulanti, stanovnici će imati kompletnu zdravstvenu zaštitu. U njoj će raditi liječnik opće i specijalist dentalne medicine, a tu je i patronažna služba. Ovdje se sve nalazi na jednom mjestu. (izvor: www.vpz.hr)

Komentiraj

Unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime