Recept 03.04.2019. – Hrskava pileća krilca s parmezanom

0
144

Sastojci:

  • 450 g pilećih krilaca
  • 50 ml suncokretovog ulja
  • 100 g rastopljenog maslaca
  • 4 režnja češnjaka
  • 2 žlice nasjeckanog peršina
  • 70 g naribanog parmezana
  • 1 žličica mljevene crvene paprike
  • Sol, papar

Priprema:

Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva. Krilca prelijte uljem,posolite ih i popaprite. Pecite ih otprilike 50 minuta, nakon čega bi trebala poprimiti zlatnu boju i postati hrskava.

U posudici pomiješajte rastopljeni maslac, naribani češnjak, peršin, parmezan i crvenu papriku. Umočite krilca u pripremljeni umak i vratite u pećnicu na još par minuta.

Poslužite odmah!

(izvor: gastro.24sata.hr)